Top 5 redenen om panty's te dragen

1) Je benen zien er mooi uit.

De meeste vrouwen zijn geen fotomodellen en in het echte leven kunnen je benen niet even gephotoshopt worden. De huidskleur is ongelijk, we hebben blauwe plekken, bulten, schaafwonden, littekens, aderen, pukkels, rimpels enz. Panty's maskeren dat.
Als panty's je benen er zo veel beter uit laten zien, waarom zou je ze dan niet dragen? Er zijn zoveel mogelijkheden, het hoeven niet altijd zwarte panty's te zijn! Transparante, huidkleurige panty's geven een mooie glans en kunnen zo goed als niet zichtbaar zijn. Als een dun laagje make-up op je benen.

2) Voel je goed

Moderne panty's voelen gladder dan net geëpileerde benen. Je benen in een paar zijdezachte panty's schuiven geeft een weldadig gevoel.
Natuurlijk niet als ze te klein zijn, dan wordt het juist oncomfortabel na een tijdje. Vraag daarom om advies en draag de juiste maat. Als je panty's jeuken en schuren, verander dan van merk. Er zijn een heleboel merken, die verschillende kwaliteiten materiaal gebruiken. Probeer eens de wat betere merken en ontdek het verschil.

3) Gezondheid

Elke goede panty geeft een lichte druk op de benen. De compressie verbetert de bloedcirculatie en houdt de benen gezond. Er zijn ook speciale support panty's, dit zijn mooie panty's met extra druk vanaf de enkels.Support panty's zijn geen lelijke steunkousen, veel mensen met en staand beroep dragen full-time support-panty's.  Ook bij lange reizen zorgen support panty's ervoor dat je benen in conditie blijven.

4) Mannen vinden ze mooi

Elke vrouw krijgt veel meer aandacht van mannen als ze een paar panty met een mooie rok en hakken draag, dan met blote benen of een broek. Veel mannen houden ervan en zullen je complimenteren.

5) Combineer mogelijkheden

Panty's geven je zo veel opties als mogelijk bij het samenstellen van een outfit. Met de verschillende kleuren, patronen, glans en doorzichtigheid van panty's kan je veel meer outfits samenstellen. Dat maakt alle andere kledingstukken ineens veel meer waard.